Development of technical provisions creation and of investment activities of commercial insurance companies in Slovakia - Kafková, Eva
Vyčlenené poistné fondy a definícia technických rezerv. Legislatíva, technické rezervy na Slovensku od roku 1996. Úlohy poisťovníctva a druhy technických rezerv. Formy a limity finančného umiestnenia fondov technických rezerv. Základné indikátory slovenského poistného trhu. Koncentrácia slovenského poistného trhu.