Systémy manažérstva kvality ako predmet podnikateľského rozhodovania - Krnáčová, Paulína, 1983-
Systémy manažérstva kvality ako základ pre rozvoj komerčného trhu. Rôzne systémy manažérstva kvality a ich vplyv na budovanie systému manažérstva kvality. Neustále zlepšovanie ako súčasť manažérstva kvality.