Computer simulation and simulation software used for simulation - Domonkos, Tomáš
Simulačné modelovanie je často používaná metóda pre analyzovanie, modelovanie a optimalizáciu komplexných systémov. História, súčasnosť a teoretické základy simulačného modelovania. Počítačové programy používané pre simuláciu.