Vplyv svetovej hospodárskej krízy na slovenské podniky - aktuálny stav, dopady a východiská - Šúbertová, Elena
Aktuálny stav pri podnikaní v malých a stredných podnikoch v Slovenskej republike. Dopady začiatku hospodárskej krízy na slovenské podniky. Východiská z problémov pri podnikaní v MSP na Slovensku.