Stratégie vo farmaceutickom priemysle - Pásztorová, Jana, 1960-
Príspevok na základe analýzy špecifík farmaceutického priemyslu pri aktuálnych zmenách prostredia, v ktorom pod vplyvom globálnej krízy farmaceutický priemysel funguje, predikuje nové trendy v stratégiách uplatňovaných vo farmaceutických firmách. Fúzie, akvizície vs. strategické aliancie. Špecifiká vývoja farmaceutickího priemyslu. Generické firmy vs. originálne firmy.