Ekonomická efektívnosť PPP projektov - Mesároš, František
Vymedzenie pojmu PPP projekt. Priebeh a fázy PPP projektu. Formy verejno-súkromného partnerstva. PPP projekty na Slovensku a v zahraničí. Ekonomická efektívnosť stavebných investícií. Ilustračný príklad.