K zákonu o službách na vnútornom trhu - Sabo, Mikuláš
Dňom 1.júna 2010 vstúpil do účinnosti zákon č.136/2010 Z.z. o službách na vnútornom trhu, ktorý transponuje do právneho poriadku Slovenskej republiky smernicu Európskeho parlamentu a Rady č. 2006/123/ES z 12.decembra 2006. Zákon poskytuje nové možnosti na rozvoj služieb na vnútornom trhu.