Štrukturálne fondy na Slovensku - Štefaňák, Peter
Príspevok poukazuje na mnohé problémy, ktoré Slovensko má pri čerpaní finančnej pomoci z fondov Európskej únie. Systém prerozdeľovania, úroveň čerpania a systém kontroly prijímateľov, ktorým bol príspevok schválený.