Postavenie SCM v manažmente podniku v čase vplyvu hospodárskej a finančnej krízy - Seňová, Andrea
Popis SCM ako manažérskeho systému a jeho potreby zavedenia pre podnik. SCM versus logistika. Integrácia podnikateľských procesov SCM. Benefity zavedenia SCM pre podnik. Vplyv finančnej krízy na podnik. Dodávateľský reťazec a SCM.