Budúcnosť komanditnej spoločnosti - Vačoková, Lenka, 1983-
Príspevok sa venuje právnej úprave komanditnej spoločnosti u nás v porovnaní s právnou úpravou tejto spoločnosti v Českej republike. Následne analyzuje komanditnú spoločnosť podľa osnovy zákona o obchodných korporáciách v Českej republike, čím sa snaží predvídať budúcnosť tejto spoločnosti na Slovensku.