Európske právne formy podnikania - Veterníková, Mária, 1964-
Právna úprava nadnárodných európskych právnych foriem podnikania, ktorými sú európske zoskupenie hospodárskych záujmov, európska spoločnosť a európske družstvo. Súčasťou príspevku sú aj skúsenosti s uplatňovaním predmetnej právnej úpravy v Slovenskej republike, ako aj v iných členských štátoch EÚ.