Bariérové opcie a ich aplikácia na tvorbu niektorých štrukúrovaných produktov - Lastomírska, Ivana
Charakteristika bariérových opcií. Ich členenie. Funkcie zisku bariérových opcií. Bariérové opcie v praxi. Stratégie s bariérovými opciami.