Podnikateľ - inovátor v kontexte sociálnej náuky Cirkvi - Bačová, Monika
Podnikateľ ako inovátor v ekonomickej teórii. Podnikateľ a jeho zodpovednosť. Podnikateľ ako inovátor v dokumentoch sociálnej náuky cirkvi. Sociálna náuka cirkvi.