Globalizácia a vedomostná spoločnosť - Dudová, Iveta
Globalizácia ako základná celosvetová zmena sociálnej štruktúry spoločenského systému. Globálna ekonomika a cieľová projekcia medzinárodných integračných tendencií globalizujúceho sa sveta. Výzvy globalizácie a strategické priority budovania vedomostnej spoločnosti v podmienkach EÚ.