Odchýlky od racionálneho správania na finančných trhoch - Pilch, Ctibor, 1957-
Behaviorálne financie, nový prístup k finančným trhom. Reakcia na model racionálneho správania. Psychológia investorov a racionálne alebo neracionálne správanie. Výsledky prieskumov behaviorálnych financií a niektoré finančné otázky.