Vplyv globálnej hospodárskej krízy na vývoj slovenskej ekonomiky - Fliegová, Jana
Príspevok analyzuje vplyv globálnej hospodárskej krízy na vývoj slovenskej ekonomiky. Zameriava sa predovšetkým na dosahy krízy na vybrané oblasti ekonomiky (nezamestnanosť a hrubý domáci produkt). Prezentácia predikcie vývoja slovenskej ekonomiky na nasledujúce obdobie.