<The> international monetary system after the global financial crisis - Némethová, Ildikó, 1974-
Globálna nerovnováha. Zmeny v zložení zahraničných devízových rezerv. Budúci status mien v medzinárodnom menovom systéme. Trojica v menovej politike.