Využitie internetových sociálnych sietí na získavanie a výber zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Fenomén internetových sociálnych sietí. Charakteristika a využívanie sociálnych sietí: Facebook, LinkedIn, XING, Twitter. Využívanie internetových sociálnych sietí pri vyhľadávaní a výbere zamestnancov. Možnosti a obmedzenie internetových sociálnych sietí v uvedenej oblasti.