Vplyv finančnej a hospodárskej krízy na vývoj kurzu eura voči americkému doláru - Moravová, Julianna
Vplyv súčasnej krízovej situácie na vývoj menového kurzu eura a amerického dolára. Vývoj menového kurzu od počiatkov súčasnej krízy v roku 2007 až po súčasnosť. Analýza hlavných kurzotvorných faktorov, ktoré naň v danom období vplývali.