Metódy predchádzania krízam a determinanty ich včasnej identifikácie - Hutníková, Alica
Efektívna krízová komunikácia. Krízová prevenvcia. Príčiny podnikových kríz. Audit citlivosti (vulnerability audit). Issue management. Krízová komunikácia ako forma krízovej reakcie. Tréning.