Does Slovakia need a new post-crisis model of socio-economic development? - Laskovičová, Tatiana
Globálny kapitalizmus stratil svoju vitalitu a ustupuje zo svetovej scény. Súčasný svet má tendenciu permanentnej inovácie, diferenciácie a väčšej komplexnosti. Môže súčasná vývojová paradigma ekonomiky zastaviť súčasnú globálnu krízu? Teória anti-chaosu. Šoky z nerovnováhy súčasného účtu USA. Riešenia krízy. Postkrízový model.