Hospodárska politika SR a jej vplyv na rozvoj ekonomiky - Havettová, Miroslava
Realizácia cielenej hospodárskej politiky je kľúčovým predpokladom pre rozvoj ekonomiky. Nástroje a rozsah jej opatrení by mal korešpondovať s aktuálnym stavom a stratégiou rozvoja. Zvolenie si nesprávneho prístupu či už na úrovni cieľu, nástrojov alebo rozsahu môže mať pre ekonomiku negatívne dopady.