<The> search for more effective solution of global challenges and threats - Laskovičová, Tatiana
Hľadanie efektívneho riešenia globálnych hrozieb a výziev v 21. storočí. Každá globálna kríza vyvoláva krízu aj v iných sektoroch - príkladom je súčasná ekonomická a finančná kríza, ktorá môže prerásť do iných oblastí života spoločnosti. Obmedzenia pri hľadaní adekvátnych riešení.