Vplyv ekonomického rastu na vývoj a zmeny čistých peňažných príjmov, výdavkov a úspor domácností SR v období finančnej a hospodárskej krízy - Psárska, Marianna
Aktuálny pohľad na vývoj ekonomického rastu v SR v prebiehajúcej finančnej a hospodárskej kríze a problematiku nerovností a vývoja peňažných príjmov domácností, ich vplyvu na štruktúru spotreby vyjadrenú čistými peňažnými výdavkami domácností v kontexte kvality života. Príspevok je rozdelený na tri časti.