Několik poznámek k pojetí lidského kapitálu - Koubek, Josef
Čo je to ľudský kapitál. Charakteristika spoločenského kapitálu, organizačného kapitálu a intelektuálneho kapitálu. Význam teórie ľudského kapitálu. Aplikácia teórie ľudského kapitálu v demografii.