<The> absence of ethics in business and the necessity to humanize current capitalism paradigm - Laskovičová, Tatiana
Prístup Adama Smitha a Bernarda Mandevilla k vnímaniu morálky. Morálna degenerácia top manažérov. Vytvorenie nového trhového hospodárstva a paradigma kapitalizmu.