Využitie manažmentu znalostí pri implementácii fakultného informačného systému - Čarnický, Štefan
Osvedčené zásady implementácie informačného systému. Funkcie komunikácie. Fakultná komunikácia. Teória reálnej práce so systémom na Podnikovohospodárskej fakulte EU.