Ľudský faktor v spoločensky zodpovednom podnikaní a jeho vnímavosť vybranými podnikmi východoslovenského regiónu - Halagová, Lýdia
Ľudské zdroje v podniku. Koncept spoločensky zodpovedného podnikania. Ľudský faktor ako element spoločensky zodpovedného podnikania. Prieskum vnímavosti pojmu spoločensky zodpovedné podnikanie, metodika a ciele prieskumu. Závery prieskumu.