Obnoviteľné zdroje energie - špecifiká projektu ENER SUPLY na Slovensku - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Prognózy vývoja energetiky. Názory obyvateľov EÚ na energetiku. Ekonomické problémy spojené s využívaním obnoviteľných zdrojov energie. Špecifiká zamerania projektu Ener Supply na Slovensku.