Skvalitňovanie vzdelávania - jazyková politika EÚ - Prividiová, Eva, 1952-
Jazyky Európskej únie. Plnenie Lisabonskej stratégie v oblasti jazykov. Európsky rok jazykov. Podpora jazykového vzdelávania a jazykovej rozmanitosti.