Vybrané oblasti oceňovania a vykazovania kúpených cenných papierov v komerčnej banke - Schwarzová, Mária
Členenie kúpených cenných papierov a ich zaradenie do portfólií. Presuny cenných papierov medzi portfóliami. Oceňovanie cenných papierov. Presuny cenných papierov a štruktúra bilancie komerčnej banky.