Analýza regionálnej investičnej pomoci a stratégia Ministerstva hospodárstva SR z pohľadu prílevu zahraničných investícií - Ferencz, Vojtech
Efektívnosť poskytovania štátnej pomoci formou investičných stymulov v SR za obdobia od 1.1. 2001 do 30.6. 2006 a od 1.7. 2006 do 31.12. 2007. Prehľad schválených investičných stimulov. Podnety poskytovania investičnej pomoci na Slovensku. Inštitucionálne zabezpečenie podpory zahraničných investícií. Hlavné zásady śpoločného postupu riadenia prílevu PZI. od