Trends in teritorial development in Slovakia - Laskovičová, Tatiana
Územná rozvojová politika a pokračujúca ekonomická kríza ovplyvňujúca etiku a morálku spoločnosti. Postupné opatrenia inovácie. Legislatívne a regulačné nástroje. Prehľad územného rozvoja na Slovensku. Optimalizácia regionálneho a územného rozvoja. Územný rozvoj: európska perspektíva a jej reflexia na podmienky SR. Bližšie k prírode v metropolách a mestách. Tvorivý kapitál ako nástroj ekonomického a regionálneho vývoja. Európske územné plánovanie v r. 2010 - 2020.