Základné témy normy ISO 26000 - Návod na spoločenskú zodpovednosť - Dubcová, Gabriela, 1968-
Parciálne štandardy upravujúce zodpovedné podnikanie. Podstata, definícia a ciele spoločenskej zodpovednosti podľa normy ISO 26000. Všeobecné princípy spoločenskej zodpovednosti tvoriace obsah ISO 26000. Základné podmienky implementácie a fungovania spoločenskej zodpovednosti podľa ISO 26000. Zložitosť procesu prípravy normy. Ďalší vývoj konečného návrhu ISO/FDIS 26000.