Konvergencia a dobiehanie krajín EÚ 15 tranzitívnymi ekonomikami - Fifeková, Elena
Zhodnotenie konvergencie a dobiehania krajín pôvodných členských krajín EÚ krajinami EÚ10. Rozsah výkonnostnej medzery medzi krajinami EÚ10 a EÚ15, ako aj proces a doba jej zužovania.