Reforma rozpočtu EÚ ako predpoklad jej úspešného vývoja - Sabo, Štefan
Príspevok pojednáva o výzvach stojacich pred ďalším štádiom integrácie EÚ, t. j. reforme rozpočtovej politiky a vzniku politickej únie.