Čaká nás certifikácia biomasy produkovanej trvalo udržateľným spôsobom na energetické použitie - Marsová, Eva
Predmet normalizácie v oblasti biomasy produkovanej trvalo udržateľným spôsobom na energetické účely. Trhové prostredie CEN/TC 383. Princípy a kritériá na biomasu produkovanú trvalo udržateľným spôsobom. Dôvody, prečo je potrebné vyvinúť európske normy v tejto oblasti. Prínos očakávaný z práce CEN/TC 383. Faktory ovplyvňujúce vypracovanie a prijatie pracovného programu CEN/TC. Pripravované normalizačné dokumenty v tejto oblasti.