Environmentálne orientovaný prístup bánk k podpore trvalo udržateľného rozvoja - Korauš, Antonín
Vplyv bánk na oblasť životného prostredia. Ovplyvňovanie toku finančného kapitálu bankami ako jedného z troch faktorov reprodukčného procesu. Praktické uskutočňovanie bankovej politiky a podpora trvalo udržateľného rozvoja.