Zmeny vo forme podnikania malých a stredných podnikov vo vybraných krajinách - Šúbertová, Elena
Vznik a vývoj družstiev na území Slovenska a Maďarska. Štruktúra podnikateľských subjektov v maďarskom družstevníctve. Súčasné podmienky podnikania maďarských družstiev. Štruktúra podnikateľských subjektov v slovenskom poľnohospodárstve. Podnikateľské ciele kooperujúcich partnerov. Komparácia kooperácie slovenských a maďarských MSP v poľnohospodárstve. Hodnotenie podmienok podnikania v rámci SR. Činnosť MSP po roku 2007 v SR.