<The> demographic development in Slovakia - the trends, challenges, strategies - Grossmanová, Marta
Populačný vývoj na Slovensku. Populačné trendy po roku 1989. Výzvy podmienené vývojom súčasnej populácie. Strategické rozhodnutia a riešenia, ktoré musí spoločnosť urobiť.