Platobná neschopnosť malých a stredných podnikov v súčasnej etape ekonomického vývoja - Majdúchová, Helena, 1963-
Príčiny platobnej neschopnosti malých a stredných podnikov. Rastúca platobná neschopnosť prináša malým a stredným podnikateľom vážne dôsledky v podobe ohrozenia ich existencie, poškodenia dobrého mena a zvýšených nákladov na dodatočné úrokové sadzby.