Postavenie MSP v kontexte súčasných zmien trendov hospodárskeho vývoja SR - Pacek, Martin
Vývoj a stav MSP v roku 2009. Podiel MSP na zamestnanosti. Postavenie MSP v ekonomike Slovenska. Porovnanie štruktúry podnikateľského sektora SR so štruktúrou v ostatných členských krajinách EÚ. Zlepšovanie podnikateľského prostredia a rozvoj MSP.