Vplyv vybraného faktora na podnikateľskú činnosť v malých a stredných podnikoch v konkrétnej krajine Európskej únie - Piačková, Alexandra
Trh práce a zamestnanci v Španielsku. Pohľad na vzdelanie a prax v podnikoch. Ostatné aspekty vplývajúce na podnikateľské prostredie v Španielsku.