Globálny pohľad na oživenie svetovej ekonomiky: čo je reálne a čo je mýtus? - Workie Tiruneh, Menbere
Pohľad na oživenie svetovej ekonomiky v kontexte finančnej a hospodárskej krízy. Signály procesu uzdravenia svetovej ekonomiky. Regionálna dimenzia zotavenia svetovej ekonomiky. Krehký proces ozdravenia svetovej ekonomiky.