Špecifiká tvorby cien zemného plynu a ropy a ich dôsledky na národnú ekonomiku - Pásztorová, Jana, 1960-
Ropa ako cenový benchmark pre iné komodity. Základné princípy cenovej tvorby zemného plynu. Systém obchodovania so zemným plynom v EÚ. Špecifiká tvorby cien v Európe. Cena plynu prepravných uzloch.