Podstata novej úrovne efektívnosti v súčasnom období vývoja globálneho hospodárstva - Balhar, Víťazoslav
Hodnotenie novej úrovne efektívnosti terajšieho vývoja efektívnosti využívania produktívnych faktorov globálneho hospodárstva.