Crisis and the dollar as a world reserve currency - Grossmanová, Marta
Zdroje, rozsah a a pretrvávanie súčasnej ekonomickej krízy. Americký dolár stráca svoju pozíciu. Svetová ekonomická kríza a slovenská ekonomika.