<The> perspectives of the business and economic cooperation of the Slovak Republic with the Russian Federation in the post-crisis period - Grossmanová, Marta
Ruská ekonomika v 21. storočí. Koncepcia sociálno-ekonomického rozvoja Ruskej federácie do roku 2020. Slovensko - ruská spolupráca a vzájomné vzťahy. Perspektívy vývoja spolupráce v postkrízovom období.