Výzvy otvorenej metódy koordinácie pre vzdelávaciu politiku SR - Dudová, Iveta
Najvýznamnejše výzvy v oblasti subsidiárnej intervencie v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy. Otvorená metóda koordinácie v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy. Benchmarking v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy. Štruktúra agendy vzdelávacej politiky.