K ekonomickému vývoju Kórejskej republiky - Woltemar, Richard
Pohľad na ekonomickú situáciu Južnej Kórey. Jednotlivé etapy industrializácie a štrukturálne zmeny v hospodárstve krajiny. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov ekonomiky v jednotlivých obdobiach.